vervolgcursussen:

Drie vervolgcursussen NLP:vervolgcursussen

    Vervolgcursus 1 'kennen' najaar 2019 dinsdagen

    Vervolgcursus 2 'ontwikkelen' voorjaar 2020 maandagen

    Vervolgcursus 3 'succes' najaar 2020 dinsdagen

    Practitioner examen en certificering

    Ervaringen.

 

je onbewuste heeft ongekende mogelijkheden

Je ongekende vermogens: je hebt meer dan je denkt!

Hoe ontwikkel je de sprong die je leven kan veranderen?

  

 

 

“Je ongekende vermogens nog beter ontwikkelen!”

De vervolgcursus NLP, die we op maandagen van 13 januari 2020 tot en met 23 maart geven bij de Volksuniversiteit Zwolle:

Tien maandagavonden van 3 uur, van 19.00 – 22.00 (30 uur). (Voorjaarsvakantie: 17 februari)

 

Waarom?
Vind je het wellicht nog niet zo makkelijk om nog meer op positieve gedachten te concentreren en negatieve gedachten los te laten? Sta je nog wel eens meer aan de kant van het gevolg dan je eigenlijk zou willen? Ontdek je dat je nog niet zo snel ziet wat jezelf kunt doen om een probleem op te lossen? Heb je wel eens dat een bepaalde herinnering uit het verleden je tot de overtuiging brengt dat er geen opening is voor wat jij het liefste zou willen?
Wil je nog meer leven volgens jouw eigen waarden van respect voor het wereldmodel van de ander en dat van jezelf? Lijkt het je goed om nog net iets meer rust en zelfvertrouwen in je privé, in je werk, in contact met de mensen om je heen te creëren? Wil je meer zicht krijgen op je doelen die voor jou belangrijk zijn en merken hoeveel dit voor je betekent? Heb je dat in je relaties en/of in je communicatie met collega's, het gevoel dat je nog sneller oplossingen van problemen in beeld zou willen krijgen.
Zou je willen weten hoe je je vermogens met NLP nog beter kunt ontwikkelen en integreren in je hele communicatie?

 

 

Trainers:

Voor wie?
Heb je de NLP basiscursus "Je ongekende vermogens" en/of één of twee vervolgcursussen gevolgd, dan biedt deze vervolgcursus je nog meer mogelijkheden om met NLP je leven te verrijken.
Tijdens de basiscursus heb je veel ongekende vermogens leren kennen. In deze vervolgcursus leer je deze nog beter ontwikkelen en toepassen. Bovendien leer je er nog nieuwe bij. Je wordt je nog meer bewust van de succesfactoren die jezelf al gebruikt.
We oefenen in deze vervolgcursus om nog meer te focussen op het geven van een zinvolle betekenis aan wat je tegen komt in je leven. Je oefent dus andere en al bekende methodes nog effectiever in te zetten in de praktijk, zodat je iets substantieels toevoegt aan je leven.
In de basiscursus heb je al ervaren dat je veel meer vermogens hebt dan je wellicht eerst dacht. Eventueel heb je in de vervolgcursus in het voorjaar al een verdere ontwikkeling doorgemaakt. Je kunt toch nog veel meer ongekende vermogens ontwikkelen.

kruip uit je oude vel en wordt een nieuw mens

Doel
Met deze NLP vervolgcursus ontwikkel je een nog groter bewustzijn over hoe je de dingen nog beter kunt doen dan je nu al doet en ontdek je hoe je nog meer op je onbewuste kunt vertrouwen.
Dit wordt weer een echte praktijkcursus, waarbij je met de nieuwe methoden meteen de kwaliteit van je eigen leven kunt verbeteren.
Zoals jullie ook in de NLP basiscursus en de andere NLP vervolgcursus al hebben ervaren heb je volop gelegenheid om voorbeelden van jezelf in te brengen in het 'open frame' en bij het samen delen van ervaringen na de oefeningen in een veilige omgeving.
NLP biedt je meer psychische vrijheid en het verruimt je keuzemogelijkheden.


Inhoud van deze vervolgcursus
Onderwerpen die we in deze vervolgcursus gaan doen zijn: o.a. opfrissen en nog dieper in gaan op de onderwerpen uit de basiscursus: zoals het effectief communiceren, ankeren, rapport, taal, metaforen, herkaderen. Daarnaast gaan we ook nieuwe technieken leren zoals het veranderen van overtuigingen met submodaliteiten (videotechniek), strategieën, oplossingsgericht werken, tijdlijn, waarden, kleine (familie)opstellingen, NLP in conflict-situaties, werken met delen. Je oefent weer naar keuze met eigen praktijk ervaringen in een vertrouwelijke en ontspannen omgeving. Je verdere persoonlijke groei staat hierbij weer voorop. Het handboek bevat een ruime keus aan oefeningen, technieken en eenvoudige theorie.
Van de cursisten wordt verwacht dat zij tenminste een basiscursus NLP bij de Volksuniversiteit of een soortgelijke cursus hebben gehad.

Structuur van de cursussen
Wie de basiscursus (30 uur) en drie vervolgcursussen (3 x 30 = 90) heeft gedaan krijgt het recht om een examen NLP-Practitioner (130 uur) te doen.

Trainers
Sytse Tjallingii is gecertificeerd internationaal NLP-trainer en heeft ruime ervaring met NLP-trainingen. Website: www.jeongekendevermogens.nl
Marlies Tjallingii-van der Werf is Master NLP-Practitioner en heeft een eigen 'ruzieleerschool', zij geeft cursussen cocounselen, geweldloos communiceren en NLP. Website: www.ruzieleerschool.nl

Je kunt je opgeven via de site van de volksuniversiteit Zwolle.

Als je belangstelling hebt stuur dan een e-mail naar e-mail naar Sytse Tjallingii sytsemarlies@home.nl je krijgt zo snel mogelijk bericht over de cursus.

 

Powerpoints van deze vervolgcursus NLP:

week 1

week 2

week 3

week 4

week 5

week 6

week 7

week 8

week 9

week 10

strategiën